דן אנד ברדסטריט מפרסמת את סקירת ענף ההסעדה והקייטרינג
ענף ההסעדה והקייטרינג כולל בתוכו את תחום ההסעדה המוסדית ואת תחום הקייטרינג, והוא אחד מענפי שירות האירוח והאוכל. הענף מורכב מכ-1,000 חברות ועסקים, רובם ממוקמים באזור המרכז. הענף גלגל פדיון מצרפי של מספר מיליארדי ₪ בשנת 2016, מכלל פעילויותיו.
חברות ההסעדה המוסדית מתקשרות מול מוסדות ציבור, משרדי ממשלה, ענף ההיי-טק, ענף הביטוח והפיננסים, סגמנטים נרחבים בתעשייה ועוד.
חברות הקייטרינג מתקשרות מול חלק מגני האירועים, אלה אשר אינם מבשלים בעצמם את המנות המוגשות לאורחי האירועים, וכן מול לקוחות פרטיים.
הענף אופיין בשנים האחרונות בתחרות חריפה, בעיקר בין השחקנים המובילים, שבאה לידי ביטוי בתמחור נמוך למנה, תוך פגיעה בצמיחת ההכנסות ושחיקה ברווחיות החברות. סיכונים נוספים אליהם חשוף הענף: האטה כלכלית במשק אשר משפיעה לרעה על התוצאות העסקיות של החברות הקטנות בענף, תלות במחירי המזון ועוד.
אף על פי כן, מבנה הענף הינו יציב יחסית, ומורכב בעיקר מחברות גדולות ובינוניות הפועלות בענף שנים רבות.
סקירה זו תציג את מבנה הענף וגודלו, את השחקנים המרכזיים ואת הסביבה העסקית, על רקע המגמות וההתפתחויות הענפיות מהשנים האחרונות.
מלאו את הפרטים ומומחי דן אנד ברדסטריט
ילוו אתכם במציאת הפתרון שמתאים לכם
הפרטים התקבלו
תודה שנרשמת לשירות המידע של dunsguide.

נציגנו יחזרו אליך בהקדם
דן אנד ברדסטריט
פתרונות מידע גלובליים
צמיחה עסקית
הגנה עסקית
לשכת אשראי
פתרונות בהתאמה אישית
כתבות ומאמרים מקצועיים

כל הזכויות שמורות 2019 © דן אנד ברדסטריט ישראל